Néhány héttel ezelőtt a népszerű modell, Emily Ratajkowski (galériánkban) is beszállt a TikTok egyik új trendjébe. Ennek lényege, hogy az emberek úgy nyilvánítják ki biszexualitásukat, hogy bevallják, van-e otthon zöld kanapéjuk. A modellt is kihívták, ő pedig egy videóban mutatta meg a zöld bársonykanapéját.

A dolognak mostanra némi folytatása is van, ha valaki eddig azért nem aludt, mert nem volt számára teljesen világos Emily Rajtakowski szexuális irányultsága. A modell ugyanis a Harper's Bazaar magazinnak adott interjújában vallott színt.

Emily Ratajkowski arról beszélt, hogy ő egyáltalán nem hisz a heteroszexualitásban, pontosabban nem hisz a heteroszexuális emberekben. Szerinte az emberek szexualitás egy skálán mozog. Emellett arról is beszélt, hogy szeretné úgy jól érezni magát a világban, hogy azon aggódna, akkor ő most jó vagy rossz feminista képet fest magáról. Nem akar olyan klub tagja lenni, ami nem akarja őt.

A 31 éves modell egyébként nemrég adta be a válókeresetet férje, Sebastian Bear-McClard ellen, akitől egy évvel ezelőtt kisfia született. Láthatóan hamar túllépett a korábbi kapcsolatán, ugyanis New York utcáin már DJ Orazio Rispo oldalán látták.