Eskü alatt hazudott Amber Heard?

Továbbra is az egyik legforróbb hollywoodi téma Amber Heard és Johnny Depp bírósági ügye, amelynek minden egyes mozzanatát igencsak aprólékosan kielemez a sajtó.

Kedden lezárult a színésznő tanúvallomása, ugyanakkor nem újdonság, hogy a közösségi médiában sokan hangot adnak azon véleményüknek, hogy Heard bizony nem mond igazat. A színésznő vallomása viszont azon a ponton vonható leginkább kétségbe, miután szavai alapján kiderült, hogy korábban nem adományozta jótékonysági célokra az elnyert anyagi kártérítését.

Heard azzal védekezett, hogy 2019. márciusában végül Depp perelte be őt 50 millió dollárra rágalmazás vádjával. A színésznő az RTL Late Night műsorában árulta el, hogy mit tervez azzal a pénzzel: "Összesen hétmillió dollárt adományoztam".

Ezt az összeget elvikeben egy New York-i és egy Los Angeles-i szervetek kapnák a pénzt, Amber Heard pedig 2020-ban az Egyesült Királyságban eskü alatt azt vallotta, hogy a pénzt letétbe helyezték, azonban mint kiderült, ez egyáltalán nem igaz.

Az ACLU, az egyik olyan szervezet, amely megkapná a szóban forgó összeget, ugyanakkor csak 1,3 milliót dollárt érkezett meg a korábban ígért 3,5 millióból. Ezzel kapcsolatban viszont arra is fény derült, hogy ezt az összeget Elon Musk adományozta a színésznőnek, akivel korábban viszonyuk is volt.

"Minden szándékom az, hogy minden ígéretemet betartsam. Szeretném, ha nem perelne tovább, hogy megtehessem" - mondta Heard, akinek a hazugságok után további jogi problémái adódhatnak.