Eszelősen látványos magyar filmelőzetest kapott a Transformers: A fenevadak kora

A Paramount Pictures kiadta az első filmelőzetest a Transformers: A fenevadak korához, a Hasbro filmes franchise hetedik részéhez, amely 2023. júnusában debütál a mozikban. 

Anthony Ramos Martinez és Dominique Fishback a főszereplői a legújabb Transformers-filmnek, amelyet Steven Caple Jr. (Creed II) rendezett. Ramos alakítja Noah-t, az egykori katonai elektronikai szakértőt, aki családjával él Brooklynban, míg Fishback Elenát, egy múzeumi műtárgykutatót alakít. Peter Cullen, aki az Autobotok vezetőjének, Optimus Prime-nak kölcsönözte a hangját a franchise teljes ideje alatt, újra ‘eljátssza’ szerepét, mivel a film középpontjában Optimus áll az 1990-es évek Brooklynjában.

Az előzetes bemutatja Optimus Primal-t, a Maximálok vezetőjét, akinek Ron Perlman kölcsönzi a hangját, és aki gorillává tud átváltozni. A két Optimus találkozik, és Primal figyelmezteti Prime-ot a világukat fenyegető vadonatúj fenyegetésre.

További szereplők: Pete Davidson mint Mirage, egy Autobot, aki át tud változni Porschévá; Sebastian Maniscalco mint Wheeljack, aki Volkswagen busszá képes alakulni; Michelle Yeoh mint Airazor, egy Maximal, aki át tud változni sólyommá; és Grey Griffin mint Arcee, egy Autobot, aki egy Ducati 916-os motorkerékpár alakját tudja felvenni. A filmben feltűnik még a Rhinox és Cheetor, valamint a Terrorcons Scourge, Nightbird és Battletrap is.

A film a 2018-as Űrdongó folytatása, amelynek főszereplői Hailee Steinfeld és John Cena voltak. Az a prequel-film, amelynek középpontjában a sárga autobot állt, rebootként szolgált a Transformers franchise számára, amelynek öt korábbi filmjét Michael Bay rendezte. A produkció sikere után Lorenzo di Bonaventura producer leszögezte, hogy a franchise hangnem- és stílusváltáson fog átesni, hogy segítsen elkülönülni az első öt Bay-filmtől. 

A fenevadak kora egy tervezett trilógia első felvonásaként is szolgál, a további két folytatás pedig már fejlesztés alatt áll. Az előzetest idelent nézheted meg.

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.12.15.)

Nem sokkal azután járunk, hogy Űrdongó megérkezett a Földre. A fenevadak korának története ez, amelyben az autobotok és az álcák leszármazottai, azaz a Maximálok és a... több»