Ez a Disney hercegnő még Amerika kapitányt is levette a lábáról

A Marvel moziverzum egy rakás kőkemény fickót és nőt vonultat fel, igazi szuperhősöket, akik időről időre megmentik a világot a pusztulástól. De persze őket, Amerika kapitányt, Vasembert, a Sólymot és a többieket is csak egyszerű színészek keltik életre a mozivásznon. És e egyszerű színészek nemrégiben részt vettek a Disney egy rendezvényén, ahol érdekes – Disney kötődésű – kérdésekre kellett válaszolniuk.

A Steve Rogerst, vagyis Amerika kapitányt alakító Chris Evans és a Sólymot nem csak a moziban, de immár egy külön sorozatban is megformáló Anthony Mackie is ott ült az asztalnál és ők sem úszták meg a kérdéseket. Az egyik például arról szólt, hogy melyik Disney-hercegnővel tudnak a leginkább azonosulni.

Előbb Anthony Mackie válaszolt, akinek a reakciója elég viccesre sikerült. Ő ugyanis Hamupipőkét nevezte meg, az indok pedig a következő: ő is épp úgy le van csúszva és nincs egy vasa sem, mint neki. Ezután odafordult a mellette ülő Chris Evanshez és kölcsön kért tőle húsz dolcsit.

A színészek jót nevettek, majd Chris Evansen volt a sor. Róla egyébként is köztudott, hogy nagy Disney-rajongó, aki már gyerekként is annyiszor megfordult a Disney különféle élményparkjaiban, ahányszor csak lehetősége volt rá. Ő egy másik hercegnőt választott: A szépség és a szörnyeteg Belle-jét.

Az ő indoklása már nem annyira volt poénos, viszont teljes mértékben érthető. Azért választotta Belle-t, mert ő állandóan tanulni és olvasni akar, és mert pont nem érdekli Gaston macsósága. Szóval ő inkább Belle-t választaná.