George Clooney üzent a bulvárnak, és minden szavával egyetértünk

Nyílt levélben fordult George Clooney a Daily Mail szerkesztőségéhez, amelyben arra kéri a lap főmunkatársait, hogy ne közöljenek fotókat gyermekeiről, erre pedig csakugyan nyomós oka is van.

A színész annak apropóján fordult a nyilvánossághoz, hogy a Daily Mail a napokban közölt fotókat Billie Catherine Lourd 1 éve kisfiáról, aki lényegében Carrie Fisher unokája, illetve a legendás Debbie Reynolds ükunokája.

“Az imént láttuk a friss képeket Billie Lourd kisfiáról, mivel a fotókat már törölték, ennek apropóján szeretnénk is megragadni az alkalmat, hogy megkérjük önöket arra, hogy jövőben ne szerepeljen gyermekeink arca a hasábokon. Én magam közszereplő vagyok, így elfogadom a gyakran tolakodó fotósok jelenlétét, amelyre úgy tekintek, mint a munkámmal járó fizetendő ár.  A feleségem munkájának része azonban, hogy terrorista csoportokkal néz szembe, azokat állítja bíróság elé, így mindent megteszünk, hogy megóvjuk családunk biztonságát. Képtelenek vagyunk megvédeni gyermekeinket, ha egy újság címlapra teszi az arcukat. Soha nem adtunk el fotót gyermekeinkről, nem vagyunk jelen a közösségi médiában, mivel ezzel veszélybe sodornánk az életüket. Ez nem paranoia, ez valós veszély, egy valós következményekkel járó világban” - írja Clooney.