Chris Hemsworth (galériánkban) végre elárult néhány apró részletet a Mad Max-spinoffban, azaz a Furiosában vállalt szerepéről.

A Happy Sad Confused podcastnak adott interjújában a színész elmondta, hogy valóban nehezen tudott igazán kötődni a karakteréhez, és hogy mennyire megijesztette a projekt. “Gyakran kapok egy forgatókönyvet, és már az első, második olvasásra tudom, hogy ki a karakter, és azonnal egyfajta zsigeri érzés kötődik hozzá, mintha azt mondanám: 'Rendben, megvan’” - kezdte Hemsworth.

“Két évvel a forgatás előtt elolvastam, és el voltam ájulva a forgatókönyvtől. Ez volt a legszebb dolog, amit valaha olvastam. Imádom George Millert, de nem tudtam, ki ez a karakter” - tette hozzá a színész.

Chris elmondta, hogy végül csak két héttel a forgatás megkezdése előtt értette meg, hogy ki is valójában a karakter.

“Körülbelül négy hétig próbáltunk, és elkezdtünk beleásni magunkat a dologba, és a dolgok elkezdtek eszembe jutni. És aztán, körülbelül két héttel a forgatás előtt, valami kapcsolt bennem. A felkészülés során viszont halálra voltam rémülve. Azt gondoltam: ‘Az egyik legikonikusabb franchise-t fogom kisiklatni. Le fogom rombolni a Mad Max-et. Az én hibám lesz’” - mondta Hemsworth.

A színész végül azt is megjegyezte, hogy nagyon izgatottan várja a Furiosa megjelenését, ezzel pedig valószínűleg a franchise rajongói is így vannak, a premierre viszont egészen 2024-ig kell várnunk. A teljes beszélgetésről készült felvételt lentebb tudjátok megtekinteni.