Harrison Ford vállalja a felelősséget a Brad Pitt-tel való 'bonyolult' kapcsolatáért

Harrison Ford már gőzerővel az Indiana Jones és a sors tárcsája filmet promózza, az egyik ilyen interjú során pedig egy egészen mély “önvizsgálatot” tartott a karrierjével kapcsolatban.

A színész az Esquire magazinnak beszélt arról, hogy történetesen milyen nehézségek is adódtak az 1997-es Az ördög maga forgatása során, ennek kapcsán pedig Ford elmondta, hogy Brad Pitt és ő enyhén szólva sem jöttek ki túl jól a kamerák mögött.

“Brad dolgozta ki a forgatókönyvet. Aztán felajánlották nekem a szerepet. A karakterrel és a történet felépítésével kapcsolatos észrevételeimet pedig eltettem későbbre. Csodáltam Badet” - mondta Ford, majd hozzátette, hogy az ellentétek már akkor kialakultak, amikor még rendezőt kereste a projekt élére.

“Szerintem csodálatos színész. Igazán rendes fickó. De nem tudtunk megegyezni a rendező személyében, amíg el nem jutottunk Alan J. Pakulához, akivel én már dolgoztam korábban, de Brad még nem” - mesélte Ford.

Pakula akkoriban rendkívül elismert rendezőnek számított, tekintve, hogy korábban háromszor jelölték Oscar-díjra, köztük a Ne bántsátok a feketerigót rendezéséért. “Bradnek volt egy összetett karaktere, én is szerettem volna némi komplexitást a részemről belevinni, hogy ez ne csak a ‘jó és a rossz’ harcáról szóljon” - folytatta Ford.

“Nem volt olyan forgatókönyvünk, amelyben Brad és én egyetértettünk volna. Mindkettőnknek más elképzelése volt az egészről, én azt hiszem, megértem az ő álláspontját” - tette hozzá a színész, majd azt is elmondta, hogy bár Brad Pittel a kapcsolatuk “bonyolult” maradt, ennek ellenére nagyon tetszett neki a film.

akció | dráma | krimi | thriller

Az ír származású new yorki rendőr, Tom O´Meara barátai ajánlására saját házában szállásol el egy fiatal emigránst, Rory Devaneyt, aki Észak- Írországból érkezik az... több»