Hivatalos: Ben Affleck és Michael Keaton újra Batman lesz!

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy Michael Keaton egy cameo erejéig újra visszatér Bruce Wayne szerepében a Flash című filmben, arra viszont már kevésbé lehetett számítani, hogy Ben Affleck is újra felbukkanhat a produkcióban.

Úgy tűnik, hogy idei DC FanDome csupa meglepetést tartogat a rajongók számára. Andy Muschietti rendezésében készülő Flash film premierjére még jó ideig várni kell, a tervek szerint a film 2022-ben debütál majd, mindenesetre már most nagy várományosnak számít.

A szinopszis persze egyelőre még nem ismert, annyi viszont már most sejthető, hogy a történetben több dimenzió is megnyílik majd, így lesz lehetséges, hogy Michael Keat és Ben Affleck-féle Batman is újra visszatérjen. Affleck ugyan hivatalosan is kiszállt a DC filmes univerzumából, így kérdéses, hogy korábban felvett vagy újonnan leforgatott jeleneteket használnak fel Affleck cameojához.

“Affleck Batman karaktere kettős jellemvilág. Egyrészt ott van az erős maszkulinitás, amely árad belőle, ugyanakkor nagyon sebezhető figura. Mindenképpen szüksége van egy sztorira, hogy ezt a kontrasztot ki legyen egyensúlyozva” - jegyezte meg Affleck kapcsán Muschietti egy korábbi interjúban.