Hivatalos, kiderült miről szól a Bond 25, nyilvános a stáblista

Már jó ideje biztosra vehető volt, hogy Daniel Craig utoljára formálja meg James Bond szerepét a Bond 25-ben, magáról a cselekményről és a stáblista további tagjairól nagyon keveset lehetett azonban tudni.

A film producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli a napokban erősítették meg, hogy a Bond 25 munkálatai a napokban, április 28-án hivatalosan is elkezdődnek, így a hivatalos világpremier 2020. április 8-án várható.

A rendezői széket Cary Fukunaga tölti majd be, aki elárulta, hogy a filmben Craig mellett visszatér majd Ralph FiennesNaomie HarrisRory KinnearLéa SeydouxBen WhishawJeffrey Wright, mindezen túl pedig olyan új színészekkel bővül a stáblista, mint Ana de ArmasDali BenssalahDavid DencikLashana LynchBilly Magnussen és Rami Malek.

A stáblista mellett hivatalos szinopszist is kapott a film. A történet szerint Bond kilépett a szolgálatból, és Jamaicán éli nyugodt mindennapjait. Bondot azonban rövidesen felkeresi egy régi barátja a CIA-tól, aki a segítségét kéri egy elrabolt tudós kiszabadításában. A küldetés egy csöppet sem veszélytelen, ám a nyomok egy eddig ismeretlen és titokzatos ellenséghez vezetnek, aki hátborzongató technológiával van felszerelkezve.

Noha a produkcióval kapcsolatban egyelőre nincsenek több hivatalos információink, nagy valószínűséggel a forgatások elkezdése után a stúdió nagyobb sebességre kapcsol majd, így az első hivatalos előzetes sem várat majd magára sokáig.