Bár ránézésre nem mondanánk meg róla, Samuel L. Jackson (galériánkban) idén már 76 éves lesz! A veterán színészlegenda korábban Jimmy Fallon műsorának vendége volt, ahol a beszélgetés során több a személyét érintő pletyka is szóba került. És nem egyet meg is erősített ezek közül!

Volt például egy szóbeszéd, miszerint Samuel L. Jackson egyszer részt vett egy golfversenyen, ahol le is győzte minden idők leghíresebb profi golfosát, Tiger Woodsot. A színész erre egyből rávágta, hogy tök véletlen volt. Életében először játszott a híres St. Andrews golfklubban, ahol részt vettek a Dunhill Golf Tornán és épp vele sorsolták össze. A színészlegenda követte a golflegenda tanácsait és végül 8 ütéssel meg is verte őt.

Samuel L. Jackson előszeretettel hord sapkákat, egy pletyka szerint 800-nál is több Kangol sapkából álló gyűjteménye is van. Erre azt felelte, hogy a felesége már legalább 500-at kidobott közülük. Amikor Jimmy Fallon rákérdezett, hogy mióta gyűjti őket, azt mondta, amióta elcsórta az elsőt a nagyapja szekrényéből.

Azt is pletykálják róla, hogy a forgatásokon nem hajlandó egy jelenetet háromnál többször felvenni. Ezt is megerősítette, és hozzátette, hogy ha valakinek három próbálkozás nem elég, akkor ott baj van. Arra pedig, hogy a rendezők meg szokták-e kérni, hogy csak úgy poénból vegyék fel még egyszer, annyit mondott, szokták, de nem megy bele.

Végül az utolsó pletyka a Star Wars filmekben vállalt szerepéhez kötődik. Eszerint a forgatáson a kellékesektől kapott egy különleges fénykardot, amelynek a bekapcsológombjára a BMF betűket írták. Hogy ez mit jelent? A színész nevetve azt mondta, „Bad My Friend”, de persze valójában a Ponyvaregényre utal, ahol a karakterének a pénztárcáján a Bad Mother F*cker felirat szerepelt.