Improvizáció volt a Pókember 3 egyik legemlékezetesebb jelenete

A tavaly decemberben mozikba került Pókember 3 - Nincs hazaút az év egyik legepikusabb Marvel filmjének bizonyult. Mielőtt azonban bárki belevágna, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmaz.

A Nincs hazaút végül összehozta a Tom HollandAndrew Garfield és Tobey Maguire trióját egy közös sztori erejéig, a rajongók pedig már nem is lehetnének ennél elégedettebbek, hiszen a Marvelnél úgy tűnik, értenek ahhoz, miként kell ezeket az igényeket kiszolgálni.

A filmmel kapcsolatban egyébként nemrégiben Andrew Garfield is interjút adott, amely során elárulta, hogy az a jelenet, amelyet a leginkább megkedveltek a nézők, valójában improvizáció volt.

Történetesen a film végén látható összecsapás egyik rövid “dialógusáról” van szó, amikor Andrew Garfield azt mondja a többieknek, hogy szereti őket, amelyre igencsak kurta választ kap.

“Rajongóként már a gondolat is felemelő volt, hogy három Pókembert lássak ugyanabban a felvételben. Annyi instrukciót kaptam, hogy a magam módján hozzam a karaktert, ugyanakkor feltették a kérdést, hogy én magam mit szeretnék megtalálni ebben a történetben. Ha egy másik univerzumba kerülök, és szembesülök egy fiatalabb és egy idősebb énemmel, miként reagálnék? Megbeszéltük a mentor szerepét, hogy milyen idősebb testvérnek, és milyen fiatalabb testvérnek lenni, és hogy milyen tulajdonképpen középső testvérnek lenni” - nyilatkozta a színész.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»