Ismét elveszítette főszereplőjét a Holló remake-je

Luke Evans (Hobbit) után Jack Huston (Gengszterkorzó) is kiszállt a projektből.

Hosszú évek óta idődről időre felmerül a Holló remake-jének elkészítése, azonban a produkció soha nem tudott egyről a kettőre lépni. Hiába szerződtettek hollywoodi sztárokat a főszerepre, előbb-utóbb mindegyik faképnél hagyta a projektet. Luke Evans után Jack Huston is beleunt a várakozásba, és egyéb filmes elfoglaltságaira hivatkozva kiszállt a filmtervből.

A Variety értesülései szerint a Relativity Media továbbra sem adta fel a filmet, és olyan színészeket szemelt ki a címszerepre, mint Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja) és Jack O'Connell (Rendíthetetlen).

A remake rendezője, Colin Hardy közleményében azt írja:

„Jack Houston sajnálatos módon időhiány miatt nem folytatja a munkán a Hollón. A Holló egy csodálatos projekt, és hálás vagyok érte, hogy van elég időnk és türelmünk, hogy összehozzuk. Alig várjuk, hogy a következő hetekben bejelenthessük a film új sztárját.”

A Holló preprodukciós munkálatai jelenleg is zajlanak Walesben, bár az továbbra is kérdéses, hogy mikor kezdődhet meg a forgatás.

Jack Hustont legutóbb a The Longest Ride című filmben láthattuk, de hamarosan az ő szereplésével érkezik a Büszkeség és balítélet zombis verziója, az árulkodó című Pride and Prejudice and Zombies valamint a Ben Hur is.