James Franco beismerte, hogy szexelt a diákjaival

James Franco körül még 2018-ban robbant ki a botrány, miszerint szexuális viszonyt folytatott két diákjával.

A színész által alapított Studio 4 hallgatói a későbbiekben beperelték őt, illetve azzal vádolták meg Francót, hogy tanulmányaik során több alkalommal is kellemetlen helyzetbe kényszerítette őket.

Franco az utóbbi időben nem reagált a vádakra, nemrégiben azonban a SiriusXM műsorában ismerte be a történteket.

“2018-ban megjelent egy cikk rólam, abban a pillanatban pedig úgy gondoltam, hogy talán jobb, ha csendben maradok, ha szünetet tartok. Nem tűnt megfelelőnek az idő, hogy bármit is mondjak. Voltak emberek, akik felháborodtak mindazon, ami megjelent rólam, nekem pedig meg kellett hallgatnom ezeket a vádakat” - mondta a színész.

Az új interjú során Franco elmondta, hogy részéről a "legostobább dolog", amit tett, az az volt, hogy az egyik privát órát az iskolában "szexjeleneteknek" nevezte.

"Nem a szexjelenetekről volt szó. Nem tanítottam az embereknek, hogyan kell szexjeleneteket vagy intim jeleneteket vagy bármi ilyesmit csinálni. Ez egy provokatív cím volt" - tette hozzá a színész, majd elismerte, hogy volt szexuális kapcsolata a diákjaival.

"Az oktatás során lefeküdtem diákokkal, ez pedig helytelen volt. Nem ezért indítottam el az iskolát, és nem én voltam az, aki kiválasztotta az embereket az osztályba. Szóval ez nem egy mesteri terv volt a részemről. De voltak bizonyos szituációk, amikor beleegyezéses alapon voltam egy diákkal, ezt pedig nem kellett volna" - tette hozzá Franco.

Végül Franco beszélt a Seth Rogenhez fűződő jelenlegi kapcsolatáról. Rogen nemrég azt mondta, hogy nem tervezi, hogy újra együtt fog dolgozni Francóval, miután több vád is érte pályatársát. A színész bevallása szerint kapcsolatuk egyelőre nem rendeződött.