Alig egy hét múlva érkezik a hazai mozikba a Morbius, a Sony pedig nagyobb fokozatra kapcsolt, hiszen megérkezett a film legújabb magyar előzetese.

A film története szerint Michael Morbius egy ritka és gyógyíthatatlan betegségben szenved. Michael elismert biokémikus, ám úgy tűnik, hogy még az ő tudása is kevés ahhoz, hogy segítsen saját magán, illetve embertársain. Az idő fogytán, Michael ennek ellenére mégis egyre elszántabban keresi a gyógyírt, végül az egyik saját magán végzett kísérlete rosszul sül el, így a férfi vámpírrá alakul.

Michael olthatatlanul szomjazni kezdi az emberi vért, a folyamat visszafordíthatatlannak tűnik, így a Michaelben lakozó szörnyeteg kitörni készül.

Az eddig megjelent előzetesek egyébként több utalást is tartalmaztak a Pókverzumra, bár az egyelőre kérdéses, hogy a jövőben továbbra is Tom Holland formálja-e majd meg a karaktert, annyi viszont már most tudható, hogy további spin-offot kap majd a produkció, hiszen Aaron Taylor-Johnson visszatér a Kraven, a vadász című produkcióban, a színész egyébként korábban Higanyszálat alakította az MCU-ban.

A Morbius főszerepeiben Jared Leto mellett Michael Keaton, Matt Smith, Tyrese Gibson, Adria Arjona, Jared Harris, Daniel Eghan és Corey Johnson lesznek láthatók. A Daniel Espinosa rendezésében készült produkció március 31-én érkezik a hazai mozikba.

55 Morbius  (2022)

akció | dráma | horror | kaland | sci-fi | thriller

A zseniális orvos, Michael Morbius (Jared Leto) halálos betegségben szenved, de hiába kutatja az ellenszert, az idő vészjóslóan nehezedik fölé, és pontosan tudja, hogy már nincs... több»