76 Ikrek  (1988)

Ivan Reitman felejthetetlen klasszikust tett le az asztalra a Danny DeVito és Arnold Schwarzenegger főszereplésével forgatott Ikrekkel. Bár a közelmúltban kiderült, hogy folytatást kap a film, a jelenlegi hollywoodi trendek alapján sosem zárhatjuk ki a remake lehetőségét.

A napokban adott interjút a Trónok harca sztárja, Jason Momoa a Celebrity Fan Festen, ahol többek között (váratlanul) arról is kérdezték, mit szólna egy Ikrek reboothoz Peter Dinklage oldalán. „Csak mondjátok meg, hol kell aláírni! Fantasztikus lenne. Imádnám azt a filmet!” – válaszolta Momoa.

Ha valaki nem ismerné az eredeti Ikrek cselekményét, annak nagyon röviden összegeznénk: a történet szerint Julius egy nap tudomást szerez arról. hogy van egy ikertestvére. A férfi nyomban fel is kerekedi, azonban Vincent nem egészen az az ember, akire számított. Ráadásul Vincentnek sokkalta inkább szüksége van egy testvérre, mint Juliusnak.

Bár egyelőre nincsenek információk arról, hogy valóban tervben lenne-e egy remake, és meglehet, hogy csak egy ártalmatlan kérdésről van szó, a rajongók biztosan örvendenének egy új Ikrek filmnek ezzel a párossal a főszerepben.