Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
50
Képek
1
Videók
Ikrek
 
Yosihiro   2019. 10. 06.

legújabb vélemény

Ikrek

"Klasszikus akció vígjáték ami magában foglalja a testvéri szeretetet."Jellemezhetném ezt a filmet így egy mondatban. Nagyon rég láttam és igazán tetszett, bár akkor kissé furcsának tünt Arnold szerepe de így többször megnézve most is remeknek találom. De ne felejtsük ki Danny .D.V sem aki szintén "nagyot" alakít és a szinkronhangok valami fenomenálisak. nekem így egyben az igazi klasszikus. A történet ugyan nem annyira kiemelekedö de a színészek emelik fel ezt a filmet. Remek a film témája és egyben elgondolkodtató is plusz hozzá jön Arnold izomtömege és az apró DeVito remek párosítás. Összességében képi és hanghatásban a szinkronra gondolok óriásit alkottak a színészek remek teljesítménye mellett a film forgatókönyvét is dicsérjük meg hiszen egy olyan családbarát szórakoztató filmet kapunk ami "ritka" még talán a mostani években sem csinálnak ilyen jót! Megérdemli a film az öt csillagot és azt hogy a klasszikusok közé soroljam a részemröl hiszen bármikor náézhetö remek mozi. csak ajánlani tudom mindenki számára ezt egy kötelezö filmalkotás mert a fiatalabbak talán még nem tudják..... Üdv Yosi

 
indingo   2017. 10. 26.

Már ezer éve láttam, de maradandó darab. Kicsit beteg, de poénos is. A kor két legsikeresebb színész egy filmben, ráadásul külsőre olyanok mint tűz és a víz.


 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Egyébként is egy hihetetlenül bugyuta film, de már a címének a látványa is dührohamot vált ki belőlem, annyiszor adták az elmúlt néhány hétben is. És legalább egy éve, hogy ez megy. Ahelyett, hogy legalább elővennék a régi filmeket is, neadjisten, minő szörnyű ötlet, európai vagy egyéb helyekről származóakat is, nem csak ezt a tömény, amcsi moslékot.

 
LionelMessi10   2018. 07. 13.

Szerintem egy nagyon szuper és élvezhető vígjáték. A két színész karaktere a teljes ellentéte egymásnak, már ez megadja a film komikus alaphangulatát. A 80-as, 90-es évek két kiemelkedő színészétől egy nagyon mulatságos és szórakoztató alkotás, ami többszöri nézésre is megunhatatlan.

 
TomÁcs   2018. 08. 09.

Gyerekként imádtam. A története nagyon kedvelhető no meg Swarci és Devito.

Arnold Schwarzenegger
Danny DeVito
Danny DeVito
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 
Elég laza vagyok? Csak szét ne essél! Ha olyan lelkiállapotban vagyok, hogy az életemet lehúzhatom a vécén, akkor szoktam előkeresni ezt a zseniális vígjátékot, amelyet nagyon sok évvel a bemutatója után sem lehet megunni. több»

A film összbevétele 104 700 000 dollár volt (imdb.com).

 

216,6 millió dollár bevételt hozott a film, alacsony költségvetésénék köszönhetően majdnem 200 millió dollár nyereséget produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmet 18 millió dollárból készítették.

(LionelMessi10)
 

1988-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.