Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Ikrek (1988)

Twins
Filmadatlap
 
31
Szereplők
16
Vélemények
50
Képek
1
Videók
Ikrek

Galéria (50)

Arnold Schwarzenegger
Danny DeVito
Danny DeVito
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

0

Schwarzenegger és Danny De Vito felejthetetlen párosa a filmvásznon egy fergeteges vígjátékban. Remek helyzetkomikumok és szuper párbeszédek, zseniális szinkronnal megspékelve. Kelly Preston is egy igazi nehézbombázó volt a moziban. Egyszóval, soha rosszabbat.

 
indingo   2017. 10. 26.

0

Már ezer éve láttam, de maradandó darab. Kicsit beteg, de poénos is. A kor két legsikeresebb színész egy filmben, ráadásul külsőre olyanok mint tűz és a víz.

 
Yosihiro   2019. 10. 06.

0
Ikrek

"Klasszikus akció vígjáték ami magában foglalja a testvéri szeretetet."Jellemezhetném ezt a filmet így egy mondatban. Nagyon rég láttam és igazán tetszett, bár akkor kissé furcsának tünt Arnold szerepe de így többször megnézve most is remeknek találom. De ne felejtsük ki Danny .D.V sem aki szintén "nagyot" alakít és a szinkronhangok valami fenomenálisak. nekem így egyben az igazi klasszikus. A történet ugyan nem annyira kiemelekedö de a színészek emelik fel ezt a filmet. Remek a film témája és egyben elgondolkodtató is plusz hozzá jön Arnold izomtömege és az apró DeVito remek párosítás. Összességében képi és hanghatásban a szinkronra gondolok óriásit alkottak a színészek remek teljesítménye mellett a film forgatókönyvét is dicsérjük meg hiszen egy olyan családbarát szórakoztató filmet kapunk ami "ritka" még talán a mostani években sem csinálnak ilyen jót! Megérdemli a film az öt csillagot és azt hogy a klasszikusok közé soroljam a részemröl hiszen bármikor náézhetö remek mozi. csak ajánlani tudom mindenki számára ezt egy kötelezö filmalkotás mert a fiatalabbak talán még nem tudják..... Üdv Yosi

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Egyébként is egy hihetetlenül bugyuta film, de már a címének a látványa is dührohamot vált ki belőlem, annyiszor adták az elmúlt néhány hétben is. És legalább egy éve, hogy ez megy. Ahelyett, hogy legalább elővennék a régi filmeket is, neadjisten, mi... több»

1
 
TomÁcs   2018. 08. 09.

0

Gyerekként imádtam. A története nagyon kedvelhető no meg Swarci és Devito.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

1

Kedves és többször újranézhető film. Jó poénok vannak benne, emellett Schwarzenegger és Danny De Vito párosa is kifejezetten működőképes volt. A magyar szinkron szerintem sokat dob az összképen, roppant színvonalas lett.

 
LionelMessi10   2018. 07. 13.

0

Szerintem egy nagyon szuper és élvezhető vígjáték. A két színész karaktere a teljes ellentéte egymásnak, már ez megadja a film komikus alaphangulatát. A 80-as, 90-es évek két kiemelkedő színészétől egy nagyon mulatságos és szórakoztató alkotás, ami többszöri nézésre is megunhatatlan.

A film összbevétele 104 700 000 dollár volt (imdb.com).

 

216,6 millió dollár bevételt hozott a film, alacsony költségvetésénék köszönhetően majdnem 200 millió dollár nyereséget produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmet 18 millió dollárból készítették.

(LionelMessi10)
 

1988-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A két főszereplő a rengeteg bolondozás közben egyszer össze is veszett a film forgatása alatt, de 30 perc múlva mar semmi gond nem volt, mivel Danny DeVito viccesen Arnold Schwarzeneggert kezdte parodizálni, ami mindenkire nevetőgörcsöt hozott.

(ZeroHero)
 

Eredetileg nem volt elég pénz, hogy rendes gázsit fizessenek a két főszereplőnek és a rendezőnek, ezért úgy egyeztek meg, hogy a profitból kapnak részesedést. Végül így többet kerestek, mint amennyi az egyszeri fizetésük lett volna.

(kázsé)