Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Ikrek
 
indingo   2017. 10. 26.

Már ezer éve láttam, de maradandó darab. Kicsit beteg, de poénos is. A kor két legsikeresebb színész egy filmben, ráadásul külsőre olyanok mint tűz és a víz.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Egyébként is egy hihetetlenül bugyuta film, de már a címének a látványa is dührohamot vált ki belőlem, annyiszor adták az elmúlt néhány hétben is. És legalább egy éve, hogy ez megy. Ahelyett, hogy legalább elővennék a régi filmeket is, neadjisten, minő szörnyű ötlet, európai vagy egyéb helyekről származóakat is, nem csak ezt a tömény, amcsi moslékot.


 
LionelMessi10   2018. 07. 13.

Szerintem egy nagyon szuper és élvezhető vígjáték. A két színész karaktere a teljes ellentéte egymásnak, már ez megadja a film komikus alaphangulatát. A 80-as, 90-es évek két kiemelkedő színészétől egy nagyon mulatságos és szórakoztató alkotás, ami többszöri nézésre is megunhatatlan.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Kedves és többször újranézhető film. Jó poénok vannak benne, emellett Schwarzenegger és Danny De Vito párosa is kifejezetten működőképes volt. A magyar szinkron szerintem sokat dob az összképen, roppant színvonalas lett.

 
TomÁcs   2018. 08. 09.

Gyerekként imádtam. A története nagyon kedvelhető no meg Swarci és Devito.

Arnold Schwarzenegger
Danny DeVito
Danny DeVito
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 
Elég laza vagyok? Csak szét ne essél! Ha olyan lelkiállapotban vagyok, hogy az életemet lehúzhatom a vécén, akkor szoktam előkeresni ezt a zseniális vígjátékot, amelyet nagyon sok évvel a bemutatója után sem lehet megunni. több»
 

216,6 millió dollár bevételt hozott a film, alacsony költségvetésénék köszönhetően majdnem 200 millió dollár nyereséget produkált.

(LionelMessi10 )
 

A filmet 18 millió dollárból készítették.

(LionelMessi10 )
 

1988-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.