Megéri követni a Mafabot, ugyanis amellett, hogy a legaktívabb felhasználókat minden hónapban ajándék mozijeggyel jutalmazzuk meg, a legújabb premierfilmeket is a mi kontónkra nézheted meg. Most itt a remek alkalom, hogy páros mozijegyet nyerj a Dűne: Második részre a Kultik mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából.

Már csak napok kérdése, és a mozikban az év legnagyobb sci-fije, a Denis Villeneuve rendezésében készült Dűne: Második rész, mely olyan sztárokat vonultat fel, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Christopher Walken, Javier Bardem, Josh Brolin, Rebecca Ferguson és Stellan Skarsgård

A történet szerint egy távoli jövőben, ahol a bolygóközi királyságok uralkodnak, két hatalmas dinasztia küzd az Arrakis bolygó uralmáért, mely az egyetlen hely az ismert világegyetemben, ahol a csillagközi utazást lehetővé tevő fűszert bányásszák. A Harkonnen ház kiirtotta az Atreides családot, ám Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) menekülés közben a fremenek, egy rejtélyes, nomád nép közé kerül, és találkozik Csanival (Zendaya). Paulnak választania kell szerelme és sorsa között, miközben az univerzum jövője a döntésén múlik.

Ha Te sem akarsz lemaradni a filmről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) bírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a szerda (február 28., 12:00 óra) sorsolásba. A mozijegyeket országszerte bármelyik Kultik moziban beválthatod áprilisig a moziműsorból választva tetszőleges 2D-s vetítésre.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Gratulálunk indingo nevű felhasználónknak a páros mozijegyhez.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»