Johnny Depp is megjelent Rihanna várva várt Savage x Fenty Show divatbemutatóján. 

Mindez annak ellenére történt, hogy a Depp kritikusai megkérdőjelezték Rihanna döntését, hogy Deppet a show-ban szerepeltesse, annak fényében, hogy idén nyáron bombaként robbant a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási per, amely sokkoló részleteket tárt fel a viharos házasságukról. 

Rihanna negyedik Savage x Fenty divatbemutatója ma debütált az Amazon Prime Videón, amelyben olyan modellek és hírességek tűntek fel, mint Cara Delevingne, Irina Shayk, Joan Smalls, Lilly Singh, Damson Idris és Taraji P Henson.

Burna Boy, Anitta, Maxwell és Don Toliver voltak a show fellépői, melyet Rihanna nyitott meg.

Minden szem azonban arra a pillanatra szegeződött, amikor Depp megjelent az erdő közepén (képek a galériánkban), póló nélküli férfi táncosok körébe. A Karib-tenger kalózai színésze a kamera felé sétált, miközben az Outkast klasszikus slágere, a So Fresh, So Clean szólt. 

Miután az elmúlt hetekben csupasz arccal mutatkozott, a hollywoodi sztár visszanövesztette a kecskeszakállát, haját pedig rendetlen lófarokba fogta.

Depp ‘megjelenése’ kevesebb mint egy percig tartott, és azzal zárult, hogy egy fának támaszkodott. 

Feltűnése súlyos kritikákat kapott a különkiadás megjelenése előtt, mások azonban Rihannát és Deppet is megvédték, és a méltatták a remek show-t.

Rihanna nem reagált a Depp meghívása körüli visszhangra, és úgy tűnt, hogy a show bojkottálására irányuló felhívások sem zökkentették ki. 

A Savage x Fenty Show Vol. 4 előzetesét idelent nézhetitek meg.

dokumentum | zenés

Az immár negyedik éve megrendezésre kerülő éves divatbemutató továbbra is megkérdőjelezi a hagyományokat és áttöri a határokat. Az úttörő esemény ismét magasra teszi a... több»