Johnny Depp tavasza a bíróságon telt, miután ott nyert a volt felesége elleni perben, a nyarat koncertezéssel töltötte. Az egyik ilyen koncerten keresték meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, ami a sztár számára egy hét számjegyű szerződést és egy nagy visszatérést jelent.

Johnny Depp volt a Dior reklámarca 2015-től egészen addig, amíg Amber Heard első bántalmazási vádjai napvilágot nem láttak. Akkor hirtelen eltűntek a színésszel készült és addig előszeretettel sugárzott reklámok. Most viszont itt a nagy újra összeborulás a színész és a Dior között.

Ha hinni lehet a pletykáknak, a sztár és Jeff Beck egyik közös koncertjének szünetében keresték meg a Dior képviselői egy ajánlattal, miszerint legyen újra a Dior Sauvage parfüm arca. Az orra alá dugott szerződésen pedig egy olyan összeg szerepelt, amelyre végül gondolkodás nélkül kanyarította oda a nevét a papír aljára.

Johnny Depp így újra a Dior arca lesz, vagyis az első nagy visszatérésére már sor is került. Most, hogy a nevét nagyjából sikerült tisztáznia az őt ért vádak alól – amelyek miatt számos hollywoodi projektből kiesett – biztosak lehetünk benne, hogy a közeljövőben újra a mozivásznon is viszont fogjuk látni a sztárt.