Johnny Depp: Kik voltak, és mit mondanak róla a korábbi párjai?

A legtöbben jó embernek és támogatónak nevezték a színészt, kivéve Ellen Barkint. Johnny Depp most súlyos vádakkal néz szembe, Amber Heard egyebek mellett nemi erőszakkal is vádolja a volt férjét, aki szerinte megpróbálta megölni őt.

Johnny Depp házassága Amber Hearddel 2015-től 2017-ig tartott, az utóbbi hetekben pedig súlyos titkok kerültek  napvilágra a rágalmazási per részeként.

Míg egy korábbi jogi panaszban Depp 50 millió dollárt követelt, amiért egykori felesége felesége szexuális zaklatás áldozataként írta le magát (igaz, név szerint nem említette Deppet), addig Heard 100 millió dollárra perelte vissza, azt állítva, hogy a színész többször is durván bántalmazta.

"Úgy éreztem, az én felelősségem, hogy kiálljak magamért, nemcsak magamért, hanem... a gyerekeimért" - mondta Johnny az NBC-nek adott interjúban. Eközben Heard a maga részéről határozottan azt állítja, hogy volt párja szexuálisan és pszichésen is bántalmazta.

De mit mondanak Deppről az exei?

Winona Ryder

Depp 1989-ben, mindössze 17 évesen ismerkedett meg Winona Ryderrel, és szép emlékeket őriz kapcsolatukról, amely körülbelül két évig tartott.

"Csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni, ami merőben más volt, mint amit mondanak" - mondta akkor. "Soha, de soha nem volt ilyen velem szemben. Egyáltalán nem volt bántalmazó velem szemben. Én csak egy igazán jó, szerető, gondoskodó srácnak ismerem, aki nagyon, nagyon védelmezi azokat az embereket, akiket szeret" - mondta 2016-ban a Time magazinnak.

Kate Moss

Depp és Kate Moss modell 1994 és 1997 között voltak együtt, de ő volt az, aki szakított a színésszel. 

"Nincs senki, aki igazán tudott volna vigyázni rám - Johnny egy ideig igen. Hittem abban, amit mondott. Ha azt kérdeztem, hogy 'Mit csináljak', ő megmondta. És ez az, ami hiányzott, amikor elmentem." - említette 2012-ben a Vanity Fairnek adott interjújában.

Ellen Barkin

Barkin és Depp egy film forgatásán ismerkedtek meg 1998-ban. Néhány évvel később azt nyilatkozta, hogy kapcsolatuk egy pontján Depp elhajított egy üveg bort. "Mindig erőszak van körülötte" - mondta Ellen, aki maga is tanúskodott az éppen zajló perben.

"Sokat kiabál. Verbálisan bántalmazó személyiség" - idézte Barkint az Ontrend.

Vanessa Paradis

Depp 1998-ban kezdett el randizni Vanessa Paradis francia énekesnővel, románcuk után pedig két gyermekük született.

"Végtelen listát tudnék írni arról, hogy mi mindent csodálok benne, kedves, figyelmes és nagylelkű. Elmondhatom, hogy soha nem volt erőszakos vagy bántalmazó velem" - mondta Paradis a Marie Claire-nek 2010-ben.