'Ez a férfi megpróbált megölni', vallotta Amber Heard Johnny Deppről

Négy nap után a végéhez ért Amber Heard tanúvallomása, az utolsó “felvonásban” pedig igencsak komoly vádak hangzottak el a színésznő részéről.

Heard megvédte magát azon vádakkal szemben, amelyek szerint meghamisította a volt férjével, Johnny Depp-pel szembeni bántalmazási állításait. Depp ügyvédje, Camille Vasquez lejátszotta a pár közötti vitákról készült hangfelvételeket, és felolvasta azokat a szerelmes üzeneteket, amelyeket Heard az állítólagos bántalmazások után írt Deppnek.

“Egyáltalán nem félt tőle, igaz?” - kérdezte egy ponton Vasquez.

“Ő egy olyan ember, aki megpróbált megölni engem" - válaszolta Heard. "Persze, hogy ijesztő volt. Ő volt egyben a férjem is.”

Heard jogi képviselete terápiás feljegyzéseket, a színésznő zúzódásos arcáról készült fényképeket, illetve Depp kirohanásairól és szekrények összetöréséről készült videókat mutattak be, hogy alátámasszák Heard vallomását.

A színésznő tanúvallomásának legfelkavaróbb pontja az volt, amelyben azt állította, hogy volt férje egy veszekedés során egy palackkal szexuálisan bántalmazta őt 2015. márciusában.

“Ön az, aki Ausztráliában egy üveggel bántalmazott valakit, nem igaz, Ms. Heard?” - tette fel a kérdést Vasquez.

“Nem bántalmaztam Johnnyt Ausztráliában. Soha nem bántalmaztam Johnnyt. Nem is voltam rá képes” - felelte Heard.

Vasquez  a továbbiakban lejátszott egy biztonsági kamera felvételét, amelyen Heard és James Franco színész látható, amint 2016. május 22-én egy liftben együtt mennek fel Heard lakására. Mindez egy éjszakával a Heard és Depp közötti utolsó veszekedés után történt, amelyben Depp állítólag egy telefont dobott Heard arcához, és a rendőrséget hívták a lakáshoz. Heard a következő napokban beadta a válókeresetet és távoltartási végzést kért.

Az ügyvédnő egy bírósági végrehajtóval megmutatott az esküdteknek egy kést, amelyet Heard Deppnek adott ajándékba a kapcsolatuk elején, majd megkérdezte a színésznőtől, hogy miért ajándékozna ilyen ajándékot egy olyan férfinak, aki részeges és erőszakosan tud viselkedni.

“Nem aggódtam amiatt, hogy meg fog szúrni vele” - felelte Heard. A bírósági tárgyalás várhatóan május 27-én zárul le, a továbbiakban pedig az esküdtszék elé kerül az ügy megvitatásra.

Tegnap az egész történet legbizarrabb fejleménye is napvilágra került, melyről itt írtunk bővebben