Jön a Démonok között 4, egy ismerős név máris a fedélzeten

A Démonok között univerzum tovább dübörög. James Wan horrorfranchise-a eddig sikert sikerre halmozott, a New Line-nál most zöld utat kapott a Démonok között 4. Sőt, a filmsorozat mögött álló alkotók máris aláírtak a produkcióhoz. 

David Leslie Johnson írja a negyedik rész forgatókönyvét, aki a legutóbbi két Démonok között-film szkirptjét is jegyezte, írja a The Hollywood Reporter. A széria atyja, James Wan és Peter Safran lesz a producere a projektnek, ami igaz az összes eddigi Démonok között-filmre. 

Hogy visszatér-e Patrick Wilson és Vera Farmiga Ed és Lorraine Warren szerepében? A jelentés szerint a színészek "várhatóan újra eljátsszák a szerepüket", de hivatalos megállapodás még nem született. 

Az eredeti, 2013-as film a Warrenék nyomozását mutatta be az enfieldi poltergeist-ügyben, míg a második film az amityville-i kísértetjárásról szólt. A legutóbbi Démonok között-film Arne Cheyenne Johnson gyilkossági perét dolgozta fel, amely az első olyan amerikai gyilkossági per volt, amelyben a bíróságon démoni megszállottságot hoztak fel védekezésként.

horror | misztikus | thriller

Egy hátborzongató történet egy nem e világi gonoszról, mely még a sokat látott és tapasztalt, paranormális ügyek felderítésével foglalkozó házaspárt, Ed és Lorraine Warrent... több»