Jön a Shang-Chi 2!

Az idén ősszel megjelent Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája gyakorlatilag tarolt a kasszáknál, így talán kevésbé is meglepő, hogy máris hivatalossá vált a hír, hogy elkészül a folytatás.

Shang-Chi közel 224,5 millió dollárt hozott a konyhára a stúdiónak. A produkció történelmet írt, hiszen ez az első olyan Marvel film, amelynek főbb szerepeiben ázsiai színészek köztük, Michelle Yeoh, Awkwafina, Tony Leung Chiu-Wai, Benedict Wong és Simu Liu láthatóak.

A legfrissebb értesülések szerint a folytatást szintén Destin Daniel Cretton rendezi majd, aki mindezeken túlmenően további sorozatokhoz is leszerződött. “„Destin egy csodálatos munkatárs, aki egyedülálló perspektívát és készségeket hozott a Shang-Chi filmbe” - nyilatkozta a rendezővel kapcsolatban maga Kevin Feige.

Persze egyelőre bővebb információk nem láttak napvilágot a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Shang-Chit gyerekkora óta arra nevelték, hogy tökéletes harcos váljon belőle. Miután azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy apja a rettegett Tíz Gyűrű bűnszervezet feje, a... több»