Keanu Reevesnek (galériánkban) is megvannak a prioritásai, amelyek számára a boldog élet titkát jelentik, ezek közül pedig meg is osztott néhányat.

Nem mondunk semmi újat azzal, amikor azt állítjuk, hogy Keanu Reeves napjaink egyik legnagyobb köztiszteletnek örvendő hollywoodi sztárja, amelyet a rajongók iránti kedvességgel, figyelmességgel és közvetlenséggel érdemelt ki.

Egy ideje már kering az interneten egy a színésszel készült interjú, amelyben Reeves pontosan “meghatározza”, hogy mit jelent számára egy tökéletes nap. “Reggel szexelsz, majd reggelizel egy nagyot, elmész motorozni, hazajössz, úszol, még több szex, még többet eszel, lazulsz egyet, olvasol egy kicsit, megnézel egy filmet, még több szex, elmész a bárba, iszol egyet, meglátogatsz néhány barátot, elmész motorozni, hazajössz, ismét lazulsz egyet, aztán még több szex. Ez egy nagyon jó nap” - ecsetelte a színész.

“A fenébe is Keanu, ő egy ‘négyszeres bajnok’. Soha nem gondoltam volna ezt róla, de nagyon tetszik” - olvasható az interjúhoz érkezett egyik hozzászólásban.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Cinema Nerd (@thecinemanerd.ig) által megosztott bejegyzés

Keanu Reeves nem túl gyakran osztja meg véleményét a dolgokkal kapcsolatban, ezzel viszont kétségtelenül sokak napját feldobta, már csak az a kérdés mennyien tudják tartani magukat egy ilyen “napirendhez”.

Reeves nem mellékesen egyébként a John Wick: 4. felvonásban tér vissza, amely a idén márciusban debütál a mozikban.