Keanu Reeves titokban egy csodálatos dolgot tett

Keanu Reevesről köztudott, hogy Hollywood egyik legközvetlenebb csillaga, akivel akár a metrón is összefuthatnak a rajongók.

A színész a 2019-ben megjelent Mindig csak talán romantikus vígjátékban alakította önmagát, amelyben egy nárcisztikus és öntelt alaknak ismerhettük meg. Szeretnénk azonban mindenkit megnyugtani, hogy mindez valóban csupán fikció, hiszen Keanu számos alkalommal tett tanúbizonyságot kedvességéről, ezúttal viszont minden korábbinál rendkívülibb dolog került a felszínre vele kapcsolatban.

Lényegében egy 2009-es interjúról van szó, amelyben Keanu Reeves elárulta, hogy saját alapítványt hozott létre a leukémiás gyermekek megsegítésére. A szervezet nem kisebb célt tűzött ki célul, hogy a betegségre specializálódott kórházakat támogassa.

A sztár ráadásul azt is elmondta, hogy nem szerette volna, hogy a neve bármilyen módon köthető legyen az alapítványhoz. Ritkán esik szó Reevesszel kapcsolatban, hogy a kilencvenes években testvére is leukémiával küzdött, így saját elmondása szerint nem kis motivációt jelentett számára, hogy amint lehetősége adódik, saját maga is kivegye a részét az ügyből azzal, hogy anyagilag támogatja az erre a célra létrehozott egészségügyi szervezeteket és intézményeket.