Keanu Reeves újra gitárt ragadott, hogy koncertet adjon a bandájával (képek)

Keanu Reeves újra egykori Dogstar nevű grunge rockbandája ismét összeállt, így több mint két évtized után koncertet adtak a BottleRock Napa Valley zenei fesztiválon.

A formáció 1990-ben alakult meg, 2002-es feloszlásukig pedig két albumot adtak ki. A John Wick-filmek sztárja szemmel láthatóan élvezte, hogy ismét színpadon állhat. A koncertről készült fotókat fenti galériánkban meg is tekinthetitek.

A Dogstar jelenleg harmadik albumán dolgozik, amelyről már most eljátszottak néhány szerzeményt, mindemellett persze régi kedvencek is felcsendültek. A háromnapos fesztiválon egyébként olyan nevek léptek fel, mint a Duran Duran, a Lizzo és a Nile Rodgers & Chic, továbbá a Meute, Carley Rae Jaspen, Leon Bridges, Tove Lo, Cautious Clay és Lupe Fiasco.

“Alig várjuk, hogy megoszthassuk az új szerzeményeinket. Köszönjük még egyszer, hogy ilyen türelmesek voltatok velünk. Igazán a legjobb, leghűségesebb rajongóink vannak” - írta a zenekar egy hivatalos közleményben.

Persze egyelőre kérdéses, hogy a Dogstar meddig marad ebben a felállásban, hiszen tagok egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak foglalkozni a zenéléssel az elmúlt két évtizedben.