Új alapokra helyezi a Blumhouse legújabb filmje a már sokszor látott kísértetjárta házakban játszódó horrorsztorikat. Hamarosan érkezik ugyanis a You Should Have Left, addig viszont érdemes meglesni a film előzetesét!

A hivatalos szinopszis szerint Theo Conroy sikeres karriert tudhat maga mögött. A középkorú férfi és a nála jóval fiatalabb felesége, Susanna házassága azonban szétesőfélben van. A pár úgy dönt, hogy megpróbálják helyrehozni kapcsolatukat, így egy romantikus hétvégét készülnek eltölteni egy házban, távol a világ zajától. A hétvége azonban csakhamar rémálommá válik, amikor egy gonosz démoni erő tör az életükre.

A film rendezői székét David Koepp foglata el, aki egyúttal Daniel Kehlmann novelláját adaptálta, nem kevésbé izgalmas a You Should Have Left szereposztása is, hiszen a film főbb szerepeiben Kevin Bacon és Amanda Seyfried lesznek láthatóak. Bár egyelőre kétséges, hogy a produkció a mozikban is debütál-e majd, mindenesetre június 19-től digitálisan is elérhetővé válik.