A kihagyhatatlan zombicápás ZS-horror, amiről jó eséllyel lemaradtál (előzetes)

Ha valakik igazán értenek ahhoz, hogy kell igazán izgalomban tartani a rajongókat, azok a Sky Sharks készítői.

A produkció első előzetese még 2016-ban debütál, és bár az elmúlt évek során számos posztert kapott, tavalyig szinte semmilyen biztató jel nem volt arra, hogy valaha is ténylegesen megjelenjen a film.

2020-ban aztán új előzetes érkezett a Sky Sharks-hoz, ráadásul az is hivatalossá vált, hogy Mark Fehse filmje a FrightFesten debütál. Néhány fesztiválszereplés után végül megtörtént a DVD-s megjelenés is, de a mozikat egy-két ország kivételével elkerülte a produkció.

Már maga a trailer is valóságos CGI zuhatag volt, és ez a teljes filmnél sem volt másként. A történet egyébként igencsak szövevényes: geológusok egy csapata váratlanul rábukkan egy mélytengeri laboratóriumra, amelyet még a nácik használtak. A teljesen ép létesítmény azonban sötét titkokat rejt magában, hiszen olyan mutáns cápákat tenyésztettek ki, amelyek képesek repülni, ráadásul lovasaik is élőhalottak.

Kell még ehhez bármit is hozzáfűznünk?

44 Sky Sharks  (2020)

horror | sci-fi | vígjáték

Mélyen a Antarktisz jege alatt egy csapat geológus rábukkan egy régi náci laboratóriumra, ahol a németek sötét kísérleteket végeztek. Világuralmi terveik érdekében a nácik... több»