Már megtekinthető a hazai mozikban is A Halloween véget ér, amely a kultikus franchise lezáró darabja. Michael Myers ámokfutása itt véget ér, ám a rajongók mégis petíciót indítottak a film ellen. Mondjuk a részleteket!

Cikkünk megjelenésekor közel 8500 aláírásnál tart a Change.org-on az a petíció, amelyben a franchise rajongói követelik, hogy forgassák újra a legutolsó filmet.

“A Halloween véget ér NEM olyan film volt, amit a rajongók akartak! Ez egy eredettörténet! A Corey sztori! Megérdemlünk egy olyan filmet, ami méltó Michael Myershez és a Halloween franchise-hoz! Teljes szívünkből szeretjük ezt a szériát, ez a film pedig csalódást okozott mindannyiunknak. Szeretnénk egy olyan filmet kapni, amely megmutatja számunkra, miről is szól a Halloween. Ez a film egy gyenge, szánalmas Michaelt adott nekünk, akinek szüksége volt a maszkjára a túléléshez! Ez nem a mi Michael Myersünk. A mi gyilkosunk erős, könyörtelen és megállíthatatlan! Kérjük, hozzátok helyre ezt a hibát!” - olvasható a petíció szövegezésében.

A Halloween véget ért egyébként meglehetősen gyenge kritikai fogadtatásban részesült. A Rotten Tomatoes portálon mindössze 39 százalékos értékelést kapott, míg a hazai nézők 68 százalékra értékelték a Mafabon.

A film kapcsán Stephen King is megszólalt, aki ugyan nem utálta a filmet, azt kiemelte, hogy a történet eléggé karakterközpontú lett.

horror | thriller

SkyShowtime (2023.06.10.)

Négy évvel a Gyilkos Halloween eseményei után Laurie most az unokájával, Allysonnal él, és épp befejezni készül a memoárját. Michael Myers mostanában nem volt a környéken.... több»