Lesz Különösen veszélyes bűnözők 2 vagy sem?

Kétségtelen, hogy a Netflix idei egyik legnagyobb dobásának számít a Különösen veszélyes bűnözők, amely alig néhány hete debütált.

Rawson Marshall Thurber rendezése a streamingszolgáltató eddigi legnagyobb költségvetésű projektje. A film közel 200 millió dollárból készült el, érdemes is volt viszont ennyi pénzt költenie a stúdiónak, hiszen a Különösen veszélyes bűnözők egyúttal a Netflix legnézettebb tartalmává lépett elő.

Már csak az a kérdés, hogy kapunk-e folytatást. A film rendezője egy friss interjúban elárulta, hogy ugyan már javában zajlanak a tárgyalások a második résszel kapcsolatban, egyelőre azonban van egy kis akadálya annak, hogy megkezdődjön  a projekt előkészítése.

“Egyelőre még nem dolgozom a folytatáson, sokkal inkább azon fő a fejem, miként is ne legyen árulkodó egyáltalán a sztori, viszont már szó esett róla a Netflixnél” - nyilatkozta Thurber.

Aki látta a filmet, az tudja, hogy a cselekmény lezárása igencsak nyitott maradt, így persze továbbra is kérdés lehet, hogy maguk a rajongók mennyire is nyitottak egy második felvonásra.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»