88 Vaják  (2019)

A tavaly decemberben megjelent Vaják első évada hatalmasat robbant a sorozatrajongók körében, így az szinte azonnal a Netflix egyik legkedveltebb sorozatává vált.

Nem is kérdés tehát, hogy elkészüljön a folytatás, amelynek bár szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, az már most jó előre tudható, hogy számos új karakterrel, köztük Vesemirrel, Geralt mentorával is bővül az univerzum.

Sokáig lehetett hallani arról, hogy Mark Hamill jó eséllyel pályázhat a szerepre, ám úgy tűnik, hogy a Netflixnek egy picivel más tervei vannak, a legfrissebb értesülések szerint ugyanis Vesemir szerepét korábban Michael Keatonnek és Mads Mikkelsennek is felajánlották, ám mindkét színész nemet mondott a felkérésre.

Ennek ellenére a rajongók nagy része valószínűleg továbbra is Hamillt látná szívesen Vesemirként, és persze nincs ok az elkeseredésre, egyelőre viszont továbbra is várni kell arra, hogy bármilyen friss kulisszatitok kiderüljön a Vaják második évadával kapcsolatban, amely várhatóan 2021-ben jelenik majd meg.