Mahesh Babu 10 legjobb filmje szerintem. Az általam felállított rangsor teljesen szubjektív, sem nézettségi, sem bevétel szempontjából nem releváns. A magyarul elérhető 11 filmjéből egyedül a Aagadu (2014) nem szerepel itt, nem azért, mert az lenne a leggyengébb, hanem, mert nem fért fel a 10-es listára.

#10

50 Sainikudu  (2006)

(1)

akció

Siddartha (Mahesh Babu) orvostanhallgató a hyderabadi Osmania Egyetemen, szabadidejében pedig humanitárius segélyszervezeteknek dolgozik. Amikor a Warangal körzetében dúló árvíz... több»

#9

69 Dookudu  (2011)

(1) (1)

akció | vígjáték

Shankar Narayana (Prakash Raj) egy becsületes politikus, aki egy emberölési kísérlet miatt kómába esik. Évekkel később fia, Ajay (Mahesh Babu) rendőrként szolgál, aki veszélyes... több»

#8

83 Okkadu  (2003)

(2) (2)

akció

Ajay (Mahesh Babu) Hyderabad óvárosában Charminarban él, közvetlenül a Chahar Minar (Négy Torony) épülete mellett. Apja Vijay Kumar rendőrkapitány (Mukesh Rishi) azt szeretné, ha... több»

#7

családi | dráma | vígjáték

A Relangi nevű faluban él egy férfi, két fiával Peddoduval (jelentése: idősebb fiú) és Chinnoduval (jelentése: fiatalabb fiú), akik bár tökéletes ellentétei egymásnak mégis... több»

#6

62 Athidhi  (2007)

(1) (3)

akció

A Delhiben élő telugu házaspár cserfes kislánya találkozik egy árva telugu kisfiúval, aki megmenti őket egy balesettől, ezért magukhoz fogadják. Az Athidhi (Vendég) nevet kapja... több»

#5

71 Business Man  (2012)

(1) (1)

akció | krimi | thriller

Amikor Ajay Bhardwaaj (Nassar) rendőrkapitány bejelenti, hogy már nincs alvilági don Mumbaiban, mert a rendőrségnek sikerült megszabadítania a várost az utolsó rettegett... több»

#4

77 Athadu  (2005)

(1) (3)

akció | thriller

Nandu (Mahesh Babu) gyerekkora óta csak egyvalamihez ért, az emberöléshez. Felnőve Hyderabad legkeresettebb bérgyilkosává válik. Az ellenzéki vezér Siva Reddy felkéri, hogy... több»

#3

82 1 - Nenokkadine  (2014)

(1) (2)

akció | thriller

A rocksztár Gautham (Mahesh Babu) szülei azonosításán fáradozik (nem emlékszik sem a nevükre, sem az arcukra), miközben szeretné kideríteni, hogy kik ölték meg őket. Még... több»

#2

80 Khaleja  (2010)

(1)

akció | dráma

Amikor rejtélyes betegség pusztít egy távoli faluban, egy jóslat messzi vidékre küldi Siddhát (Shafi), hogy keresse meg a megmentőjüket. Meg is találja, a vonakodó mumbai... több»

#1

80 Pokiri  (2006)

(1)

akció | krimi | thriller

Pandu (Mahesh Babu) egy bérelhető verőember, nem tagja egy bandának sem, de elfogad bármilyen szerződést, feltéve, hogy az összeg megfelelő. A rendőrség kérdéseket szeretne... több»