Izgalmasnak ígérkező skandináv horror érkezik a mozikba a jövő héten Halloweeni körhinta címmel.

Az év végi mozidömpingben minden műfajnak jutott hely, így a horrorok rajongói sem maradnak program nélkül. A héten debütált a Hullaadás, jövő héten pedig egy újabb hátborzongató film érkezik a magyarországi mozikba.

Ami a történetet illeti, egy társaság privát halloweeni partira kap meghívást egy vidámparkba. Az este, ami eleinte szórakoztatóan indul, csakhamar rémálommá válik, amikor egyikük brutális gyilkosság áldozatává válik. Ekkorra már nem is egyértelmű számukra, hogy ki is invitálta őket a vidámparkba éjfélkor. Gyorsan nyilvánvaló lesz a számukra, hogy mindannyiuk élete veszélyben forog, és úgy tűnik, nincs menekülés a bezárt szórakozóhelyről.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a film, nézd meg az előzetesét idelent, csütörtöktől pedig országszerte láthatod a mozikban. Figyelem, 18+-os korhatár besorolást kapott, szóval ne számítsatok könnyű menetre.

horror

Egy baráti társaság meghívást kap egy vidámparkban megrendezett exkluzív halloweeni eseményre. Az este kezdetben élvezetesnek ígérkezik, de szörnyű fordulatot vesz, amikor... több»