Már forog a Terminator 6, itt az első forgatási videók

Azért nem csak az amerikaiaknak van jó dolga, hogyha forgatási lesifotókról és videókról van szó: Magyarország is szép számú filmnek biztosít helyszínt, példának okáért a már készülő és régóta várt Terminator: Sötét végzetnak.

Nemrég két videó is kiszivárgott a film forgatásáról: az egyik még Spanyolországban készült, ahol egy autós jelenetet vett fel a stáb, Komáromban pedig egy helikopter felszállásának lehetünk tanúi, ami így távolról egy menekülési jelenetnek tűnik. Bár biztosat nem tudhatunk: a film történetét gondos kezek őrzik.

Amit viszont tudunk: a filmet Tim Miller rendezi, James Cameron pedig a produceri feladatok látja el, ami sok rajongók nagy örömmel és várakozással tölt el, hiszen így a történet vissza tud térni az alapokhoz, és meg is teszi. A Terminator 6 alaptörténete ugyanis figyelmen kívül hagy mindent, ami a franchise 2. része után történt. Vagyis: Sarah Connor ismét életben van, és az őt alakító Linda Hamiltont ismét egy vásznon láthatjuk már az élő legendával, Arnold Schwarzeneggerrel, aki szerencsésen felépült komoly műtétjéből.

Cameron a második rész után készültTerminator-filmeket csak „rossz álomként” aposztrofálja, amelyből reményei szerint felébred majd a sorozat ezzel a résszel, és amelyet úgy készítenek, hogy egyedül is, és egy trilógia harmadik részeként is megállja majd a helyét.

A magyarországi forgatás után a tervek szerint a stáb hazatér Amerikába a film utómunkálataira, és az eredeti tervtől eltérően nem 2019 júliusában, csak novemberében mutatják majd be a filmet. Az alkotók pedig bíznak abban, hogy akkor a régi és keményvonalas rajongók majd tényleg azt kapják, amire már hosszú-hosszú évek óta várnak.

Így dolgoznak meg keményen a szórakoztatásunkért: