Az Amazon Prime egyik legjobb akció-thriller sorozata a Dom, amelynek első évada még 2021-ben debütált. A folytatás tavaly érkezett meg, most pedig már a harmadik, záró évad premierjének örülhetnek a rajongók. Az új évadban minden eldől: család vagy biznisz.

A Dom - 3. évad főhőse meglepő módon Pedro Dom. Ő Rio de Janeiro egyik feltörekvő új drogbárója, aki nem ismer kegyelmet és mindent megtesz, hogy egyre nagyobb szeletet vágjon ki magának a városi alvilágból. Ez persze nem veszélytelen feladat, ráadásul Domnak nem csak a riválisokkal és a rendőrséggel kell folyamatosan küzdenie, de közben a családját is irányítania kell. Az első évad végén aztán látszólag mindent elveszített, hogy a második szezonban vert helyzetből küzdje vissza magát újra a birodalma élére.

A harmadik évad ott kezdődik, ahol a második véget ért. Dom kijutott a börtönből és leszámolt az őt elárulókkal. De ezzel még nincs vége, a neheze csak most jön. Domnak pontot kell tennie a régóta húzódó háború végére, ehhez viszont olyan emberek szövetségére is szüksége van, akikkel korábban nem ült volna egy asztalhoz. Ráadásul ideje végleg eldöntenie: biznisz vagy család.

A sorozat első két évada szép sikert aratott, így most joggal várják a rajongók, hogy a finálé is felnő majd az elvárásokhoz. A főhőst Gabriel Leone alakítja, aki mellett a fontosabb szerepekben Raquel Villar, Mariana Cerrone és Flávio Tolezani látható.

Ha van élő előfizetésed az Amazon Prime-ra, akkor elég csak a sorozat itteni adatlapján a logójára kattintanod és már indul is a lejátszás.