Mától nézheted: A Netflix bemutatja, hogyan 'váljunk' maffiafőnökké

A Netflix társult a a CITIZEN JONES-szal és az Estuary Films-szel, hogy elhozhassa a “Hogyan legyek” dokumentum sorozat harmadik részét. Az eredetileg hatrészes széria korábbi híres maffiavezéreket mutat be.

A harmadik rész főszereplője John Gotti, a hírhedt Gambino család bűnvezére, aki New York City-ben tevékenykedett. Gotti az 1960-as évektől lépdelt egyre feljebb a bűnözés ranglétráján, míg 1985-ben, Paul Castellano meggyilkolásával maffiavezérré nem vált. Vezetőként különös kegyetlenségéről és erőszakos természetéről vált híressé. Uralmának az 1990-es évek eleji letartóztatása vetett véget. 

A dokumentum-sorozat  egyike annak a háromnak, amelyet a CITIZEN JONES  produkciós cég a Netflix számára készített. A korábbi részek között volt például a Hogyan váljunk szektavezérré. Ez a sorozat, amit Peter Dinklage narrál, a kultvezérek trükkjeit és azt vizsgálja, hogyan szereznek hatalmat. Ezt a 2021-es Hogyan váljunk zsarnokká című rész előzte meg, amely a világ jelenlegi és volt diktátorainak életét vizsgálta, olyan embereket górcső alá véve, mint Adolf Hitler, Szaddam Husszein és Sztálin.

Ha szívesen megnéznéd adoku sorozat legutóbbi darabját, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is. 

dokumentum | krimi

Ez a sötét, szatirikus útmutató a történelem leghírhedtebb maffiafőnökeinek felemelkedését és bukását, valamint a sikerhez vezető taktikáikat mutatja be. több»


Szereplők: Peter Dinklage