79 Batman  (2022)

Alig néhány hete érkezett meg a készülő Batman első előzetese, amely szinte mindenkit a padlóra küldött, Matt Reeves csapata egy újabb aprósággal lepte meg a rajongókat.

Megérkezett ugyanis a film első posztere is, amely nem csupán erősen kapcsolódik a trailer hangulatához, de végre a főszerepet alakító Robert Pattinsonra is vethetünk egy pillantást egy kissé más szögből is.

A film első teaserének megjelenése után többen rámutattak az új Batman öltözék hiányosságaira, és bár a szerkó valóban mintha egy picit kezdetleges lenne, fontos megjegyezni azonban, hogy a film cselekménye szerint Bruce Wayne csupán a második évét tölti a sötét lovagként.

Ehhez fűződően Matt Reeves is elmondta, hogy a történetben a fiatal Bruce Wayne saját maga állítja össze az öltözéket, így ezért láthatóak a ruha több pontján durva varrások és foltozások.

A Batman munkálatait nemrégiben ismét fel kellett függeszteni, mivel Pattinsonnál sajnálatos módon kimutatták a koronavírust. A legfrissebb hírek szerint a színész már jól van, így remélhetőleg hamarosan a forgatás is folytatódhat, a Batman pedig a tervek szerint csakugyan a mozikba kerülhet 2021 őszén.