Michael Keaton elárulta, hogy szerinte ki a legjobb Batman

Az elmúlt időszakban többször is felmerült Michael Keaton neve az önálló Flash filmmel kapcsolatban, amelyben  visszatérne Bruce Wayne szerepében. A színész a Jimmy Kimmel Live műsor vendége volt, a vele készült interjú során pedig fel is merült néhány ezzel kapcsolatos kérdés.

“Nem erősíthetek meg semmit” - jegyezte meg tömören Keaton, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy jelenleg javában zajlanak a tárgyalások, egyelőre kérdéses, miként alakulnak majd a dolgok.

A jelenlegi tervek szerint Andy Muschietti rendezi majd a Flash-t, amely várhatóan 2022-ben kerül a mozikba, az előkészületekkel kapcsolatban egyelőre viszont nem sok mindent lehet tudni. Visszatérve az interjúra, szinte adta magát a kérdés, hogy Keaton kit tart a legjobb Batmannek a korábbi filmes adaptációkból.

“Magamat” - válaszolta a színész hezitálás nélkül. Persze hosszan lehetne vitatkozni a fenti kérdésről, a Flash kasztingjával kapcsolatban, mindenesetre nem csupán Keaton, hanem Val Kilmer neve is felmerült, remélhetőleg a jövőben gyakrabban is hallunk a projekt szereposztásáról.