Mit nézzek? A 4 legjobb új sorozat (és évad), amit ezen a héten streamelhetsz

Kipörgetted az aktuális sorozatodat és azon tűnődsz, mi legyen a következő? Belekezdenél valami teljesen újba, esetleg folytatnál valami régit egy új évaddal? Mindkét esetre tudunk mutatni példát. Négy sorozatot hoztunk, amelyek vagy ezen a héten debütálnak valamely streaming szolgáltatónál, vagy új évaddal folytatódnak.

#4

72 Harlem  (2021)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Négy jó barát úgy dönt, együtt megvalósítják az álmaikat, miután befejezték a főiskolát. több»

Négy harmincas színesbőrű nő New Yorkban. Barátságok, szerelmek, mindennapi problémák. Mi fog történni velük? Hogyan oldják meg a válaszutakat az életükben? Erről szól ez a csipkelődős, odamondogatós komédiasorozat, amelynek második évada február 3-án érkezik meg az Amazon Prime-ra.
#3

72 Freeridge  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy baráti társaság elszabadított egy halálos átkot - bár nem biztosak benne -,  és ezzel egy új kaland veszi kezdetét. több»

Los Angeles egy kitalált negyedében egy csapat tinédzser talál egy dobozt. És ezzel magukra szabadítanak egy átkot. Vagy sem. Nem igazán lehet tudni, ők sem igazán tudják. A sorozat az ő kalandjaikat követi nyomon, de nem is feltétlenül az átkos sztori a lényeg, mint inkább a tinik hétköznapi nyűgjei. Február 2-tól a Netfflfixen.
#2

90 Kedves Edward  (2023)

(3)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új barátságok, románcok és közösségek alakulnak ki közöttük. Február 3-tól az AppleTV+-on.
#1

59 Gunther vagyona  (2023)

(1)

dokumentum

Netflix

Nem a milliomos kutya a legfurcsább része ennek a történetnek. Gunther különc gyámja is fényűző életet élt - egy szektaszerű kísérettel. több»

Rendező: Aurelien Leturgie
Gunthernek mindene megvan: jacht és ingatlanok Olaszorszságban, jól menő cég, 400 millió dollár. Ja, Gunther egy német juhászkutya. Akire a gazdája, egy idős bárónő mindenét ráhagyta. Ebből aztán lehet sorozatot írni mindenféle kalandokkal. Február 1-től a Netflixen.