Mozizz otthonról! Elindult a budapesti Távmozi!

A Budapesti Távmozinak köszönhetően a Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe filmszínházak keddtől ismét napi műsorrendben vetítenek virtuálisan, a film.artmozi.hu oldalon keresztül. Az előadásokra a honlapon feltüntetett módon válthatnak jegyeket.


A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét semmiképp se fenyegethesse a járvány. Most viszont elsőként is nyitnak újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában.
Elstartolt a Budapesti Távmozi! A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino filmszínházak mostantól ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu oldalon keresztül.
Az előadásokra a szokott módon válthatnak kedvezményes jegyeket az interneten. A nézők a Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetik a váratlan mozinélküliség idején.
A jelenlegi kínálatban olyan sikerfilmek és korábban mozis premierre tervezett alkotások láthatók, mint a FOMO, az Élősködők, A láthatatlanok, a Valan, a Testről és lélekről és még sok más!