Nagy a baj? Rendőrségi ügy lett Armie Hammer botrányából

Armie Hammerre mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy nemrégiben kiszivárgott néhány szöveges üzenete, amelyek erősen szexuális tartalmúak voltak és még némi kannibalizmusra is célozgattak, most egy újabb botrányba keveredett. Ezúttal a Kajmán-szigeteken került bajba, most épp egy véletlenül közzétett video miatt.

Armie Hammer a kérdéses videót a saját privát Instagram-oldalára töltötte fel, ám a jelek szerint ezt véletlenül publikussá tette. Rögtön le is csapott rá az internet, és mint tudjuk, ami egyszer felkerült az internetre, azt onnan le nem törli többé senki.

De mi is volt a kérdéses videón? A színész egy fiatal nő társaságában szerepel rajta, akinek az arca nem látszik ugyan, de nagyjából minden más igen. Ez eddig még nem is lenne akkora baj, csakhogy Armie Hammer a videóban Miss Kajmán-szigetekként hivatkozik a nőre.

Több sem kellett a kajmán-szigeteki szépségkirálynő-választási szervezetnek, rögtön ki is adtak egy felháborodott közleményt. Ebben arról írnak, hogy mélységesen sértőnek találják a videót, amelyen bizonyosan nem a regnáló kajmán-szigeteki szépségkirálynő látható. Ám ennek ellenére is felszólítják Armie Hammert, hogy azonnali hatállyal töröljön minden olyan tartalmat a közösségi média csatornáiról, amelyek Miss Kajnám-szigetekhez köthetők.

A színész eleget is tett a követelésnek, illetve egy hivatalos közleményben reagált is, melyben azt írta, hogy sajnálja a történteket, és természetesen a videón nem Miss Kajmán-szigetek látható.

Ennyivel azonban a jelek szerint nem úszta meg a dolgot, ugyanis a szigetek rendőrségéhez egy feljelentés is érkezett az üggyel kapcsolatban, ők pedig hivatalos vizsgálatot rendeltek el. Beidézték Armie Hammert is egy meghallgatásra, ahol végül figyelmeztetésben részesítették. A rendőrség végül közleményben jelezte, hogy az ügyet hivatalosan is lezárták.