Nagy üzletet kötött Stallone, újra Rocky lesz?

Sylvester Stallone újra ringbe szállhat!

A Deadline értesülése szerint a Balboa Productions és az Amazon Studios hosszútávú szerződést kötött, amely szerint Stallone író, rendező, producer és főszereplő lesz a Balboa Productions fejlesztése alatt készülő filmes produkcióknál, amelyek a jövőben a Prime Video műsorkínálatában lesznek elérhetők, ugyanakkor ezek a megjelenések mozis premiert is kapnak.

Bár egyelőre nem került megerősítésre, hogy Stallone visszatér-e majd a Rocky-franchisehoz, ugyanakkor a megállapodás keretében készül a Scavenger Hunt, amelyet Elle Callahan ír és rendez.

“Sylvester Stallone tagadhatatlanul hollywoodi legenda, aki generációnk legidőszerűbb és legikonikusabb karaktereit alkotta meg. Színészként, íróként, rendezőként és producerként meghatározta saját epikus történetmesélési stílusát, és világszerte inspirálta az embereket. Örömmel folytatjuk a Sylvesterrel és a Balboa Productions-szel való kapcsolatunkat, hogy még több izgalmas kreatív vízióját hozhassuk el a közönségünknek szerte a világon” - mondta Jennifer Salke, az Amazon és az MGM Studios vezetője.

“Nagyon örülünk, hogy az Amazonnal együttműködve új filmes és televíziós projekteket hozhatunk létre. A lehetőség, hogy szorosan együtt dolgozhatunk az Amazon és az MGM tehetséges kreatív csapataival, tovább fogja vinni a Balboa Productionslendületét” - reagált a hírre maga Stallone.

A Paramount+ egyébként a napokban mutatta be a The Family Stallone reality előzetesét, amely a színész és családja életébe enged bepillantást.