A színész negyedik házassága rekordgyorsasággal futott zátonyra. Cage máris beadta a válási papírokat.

A napokban számoltunk be arról, hogy Nicolas Cage feleségül vette sminkes barátnőjét, Erika Koikét, azonban a Las Vegas-i frigybe valami hiba csúszott, ugyanis a színész négy nappal a házasságkötést követően hivatalosan is beadta a kérvény a házasság felbontására.

De vajon mi történhetett az elmúlt négy napban? A kérdés jogosnak tűnik, de a válasz az, hogy gyakorlatilag semmi, ugyanis az indoklás szerint mindössze azért szeretne válni, mert túl részeg volt a házasság éjszakáján.

De álljon itt házasság érvénytelenítését kérő hivatalos indoklás:

"Képtelen volt felismerni a cselekedetének súlyát és hatását. Mikor a házassági engedélyt kérvényezték, mindketten erősen ittas állapotban voltak."

A rossz nyelvek szerint azonban más is állhat a háttérben. Ezek szerint Cage csak a házasság után tudta meg, hogy újdonsült feleségének egy másik férfihoz is köze van, de hogy ez mit takar pontosan, arról egyelőre nem láttak napvilágot további információk.   

Cage-et legközelebb a Between Worlds című thrillerben láthatják a rajongói, melynek idelent nézhetitek meg az előzetesét.