Nembináris is lehet a következő James Bond

Noha a James Bond filmek producere, Barbara Broccoli korábban határozottan kijelentette, hogy az új 007-es ügynök castingolását csupán a 2022-es évben kezdik meg, egy apró lehetséges részletet máris elárult a karakterrel kapcsolatban.

A producer egyébként több alkalommal már azt is leszögezte, hogy nem tartják szükségesnek, hogy Bond karakterére színésznőt szerződtessenek, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a franchise-ban több női karakter jusson fontosabb szerephez. Az álláspont mellett egyébként maga Daniel Craig kiállt.

“Bond férfi lesz” - jegyezte meg Broccoli a Girls on Film című podcast legutóbbi adásában, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a 007-es ügynök nem bináris lehet a jövőben, amely olyan egyéneket jelöl, akik önmagukat nem férfiként és nem nőként azonosítják.

Daniel Craig tehát hivatalosan is átadja majd a stafétát a franchise-ban, hogy ki is lesz majd az új James Bond, arra valószínűleg csupán a következő évben derül fény.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»