Netflix: Megrendítő előzetest kapott A korona utolsó évada

A Netflix közzétette A korona hatodik és egyben utolsó évada első részének trailerét, amely november 16-ától streamelhető.

Az utolsó évad - a mostanában divatos felosztás szerint - két részből áll majd, az első négy epizód Diana hercegnő és Dodi Fayed tragikus autóbalesete előtti új kapcsolatát tárja fel.

A hat epizódból álló, december 14-én bemutatásra kerülő második rész középpontjában ismét Erzsébet királynő és Károly herceg állnak, de Vilmos és Harry herceg is feltűnik, akik édesanyjuk korai halála után a királyi kötelességeikkel küzdenek.

A sorozat készítője, Peter Morgan nemrég a Variety-nek beszélt azokról a hírekről, amelyek szerint Diana hercegnő szelleme megjelenik majd az utolsó évadban: "Soha nem úgy képzeltem el, hogy Diana "szelleme" lenne a hagyományos értelemben" - mondta - "Ő továbbra is élénken él azokban, akiket hátrahagyott. Diana egyedi volt, és azt hiszem, ez inspirált arra, hogy egyedi módot találjak az ábrázolására. Különleges bánásmódot érdemelt elbeszélői szempontból."   

A Netflix tartalomért felelős vezetője, Bela Bajaria így beszélt Morgan búcsúzó évadáról: "Peter elképesztő munkát végzett abban, hogy mindezeket a történeteket egybefonja, és valóban egy ilyen erőteljes érzelmi befejezéssel búcsúzzon. "[a sorozat] Tényleg azt az érzést adja, hogy a királynő egész uralkodása előtt tiszteleg."

A szereposztásban visszatér: Imelda Staunton mint II. Erzsébet királynő, Jonathan Pryce mint Fülöp herceg, Lesley Manville mint Margit hercegnő, Dominic West mint Károly herceg, Elizabeth Debicki mint Diana hercegnő, Olivia Williams mint Camilla Parker Bowles és Khalid Abdalla mint Dodi Fayed.

 

dráma | történelmi

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»