Alig két hete debütált a Netflixen az idei év egyik legjobban várt sorozata, az élőszereplős Avatár - Az utolsó léghajlító, a streamingszolgáltató máris további két évadot rendelt be.

A széria a Nickelodeon azonos című animációs sorozatának struktúráját követi majd a jövőben is, amely nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik évaddal zárul le.

A sorozat alkotói egyébként egy korábbi interjúban már elmondták, hogy számukra fontos volt, hogy a ma már szinte klasszikusnak mondható Avatar-sorozatot egy fiatalabb generációval is megszerettessék. A sikert ugyanakkor némileg árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon a mindössze 59 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézők 75 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség 72 százalékra értékelte a Mafabon.

Az utolsó léghajlító tehát már elérhető a streamingszolgáltató kínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»