Talán nem sok közös vonást találunk Nicolas Cage és John Carpenter között, bár ahhoz kétség sem fér, hogy mindketten élő legendának számítanak Hollywoodban.

Mindkettőjük alakítása rendkívül energikusnak mondható, és úgy tűnik, hogy a két sztár csakugyan nagy tisztelettel tekint a másikra. A Documentnek adott hihetetlen interjúban John Carpenter és Nicolas Cage a karrierjükről és a munkájukhoz való hozzáállásukról beszélgettek, amely során Carpenter részéről el is hangzott a legnagyobb bók, amit Cage valaha is kaphatott a pályafutása során.

“Szerintem te vagy a leg... Hogy is mondjam? A legbátrabb színész, akit valaha ismertem. Kipróbálsz dolgokat és nem hagysz fel velük” - mondta Carpenter.

“Hihetetlen mindez. Egy új film, egy új ötlettel és egy új karakterrel, és itt van megint. Még egyszer nekivágsz. Úgy értem, szeretsz a szélén lenni az előadásmódnak. Hogy kiteszeé magadért. Én meg csak maradok a dobozomban. Jól érzem magam itt” - tette hozzá a színész.

Cage az elmúlt években csakugyan igencsak változatos szerepekben bukkant fel, amelyet rajongói nem is igazán értettek, bár ahhoz sem fér kétség, hogy a színész “nagy” visszatérésének lehetünk szemtanúi, a jövőben ugyanis egy westernben is, a The Old Wayben lesz látható.

NA The Old Way  (2023)

akció | dráma | krimi | western

Az Oscar-díjas Nicolas Cage első westernfilmjében Colton Briggs, a hidegvérű fegyverforgatóból lett tiszteletreméltó családapa szerepét játssza. Amikor egy törvényen kívüli... több»