Arden Cho alkukat köt és szíveket tör össze Ingrid Yun ügyvédnőként az új drámában. A partnerség nyomában jelenleg a legnézettebb sorozat a magyarországi Netflixen. De mire föl ez a nagy felhajtás, egyáltalán: csekkold vagy passzold?

AZ ALAPOK

A sorozat az ambiciózus fiatal ügyvédnőt, Ingrid Yunt (Arden Cho) követi, aki a rangos (és fülledt) New York-i Parsons Valentine ügyvédi irodában kapaszkodik felfelé a ranglétrán, és navigál egy gőzös szerelmi háromszögben.

"Manhattanben játszódunk, és ez szexi, szórakoztató, álomszerű és elbűvölő" - meséli Cho a Tudumnak. És bár sok a csók, még több az ügyvédi munka - ne felejtsük el, hogy Ingrid és vezető munkatársai még mindig "komoly ügyvédek", akik mind a junior partnerré való előléptetésért versengenek.

A SZEREPLŐK

Chóhoz csatlakozik Bradley Gibson és Alexandra Turshen, mint Ingrid legjobb barátnői/társai, Tyler Robinson és Rachel Friedman. Ingrid szerelmi érdeklődése közé tartozik a gazdag nagymenő Nick Laren (Rob Heaps) és az angol munkatárs (és egykori egyéjszakás kaland) Jeff Murphy (Dominic Sherwood). Nolan Gerard Funk játssza Ingrid önelégült riválisát, Dan Fallont, Matthew Rauch pedig Ingrid szigorú főnökét, Marty Adlert. 

A SZTORI

Ingrid Yun egy első generációs koreai-amerikai fúziós és felvásárlási ügyvéd, aki egy manhattani elit ügyvédi irodában próbál eligazodni - egy olyan irodában, ahol a faji kérdésekben régimódi hozzáállás uralkodik. Miközben azért küzd, hogy junior partnerré váljon, ki kell találnia, hogyan tud egyensúlyozni a románc, a barátok és a család elvárásai között, miközben hű marad erkölcsi iránytűjéhez.

A sorozat Helen Wan egykori ügyvédnő The Partner Track című könyvén alapul, akit - mint Cho megjegyzi - "saját tapasztalatai és a valós ügyvédi irodában látott dolgok" inspiráltak, amelyeket Wan saját több évtizedes jogi karrierje során szerzett.

ÉRDEMES MEGNÉZNEM?

Ha egy könnyen, szórakoztató sorozatra vágysz, A partnerség nyomában valószínűleg jó választás lesz. A kritikusok ugyan nem rajongtak érte (RottenTomatoes 50 százalékos értékelés), de itthon a hazai nézők 78 százalékra értékelték a Magyar Filmadatbázisban, míg az imdb-n 6.8 ponton áll a lehetséges 10-ből.

dráma

A film középpontjában Ingrid Yun, egy idealista fiatal ügyvédnő áll, aki erkölcsi iránytűjével és szenvedélyeivel küzd, miközben egy elit New York-i ügyvédi irodában... több»