79 Jojo Nyuszi  (2019)

Néhány hete írtuk meg, hogy a Disney+-ra érkezik az Reszkessetek betörők rebootja, de a főszereplő kilétét eddig titokban tartotta a stúdió. Megtörtént a leleplezés!

A Jojo Nyuszi fiatal sztárja, Archie Yates játssza a Reszkessetek betörők Disney-s rebootjának főszerepét, míg a felnőtt szereplőket a The Unbreakable Kimmy Scmidt színésznője, Ellie Kemper, és a Deadpool 2-ből ismert Rob Delaney alakítják.

Az eredeti film rajongói megnyugodhatnak, Yates ugyanis nem a Macaulay Culkin által korábban alakított Kevint kelti majd életre, a Disney ennél lényegesen több kreativitást engedett meg az íróknak, Mikey Daynek és Streeter Seidellnek, akik a Saturday Night Live-on végzett munkájuk okán valódi nagyágyúnak számítanak a szakmában.

Hogy mit jelent ez a kreativitás a történet szempontjából, az egyelőre nem derült ki, de a hírek jelenleg arról szólnak, hogy főhősünk a rebootban nem egy rablás elszenvedője, hanem egyenesen a végrehajtója és kitervelője lesz. Ez pedig azért nem is hangzik rosszul.

A Dan Mazer rendezésében készülő Reszkessetek, betörők! - Otthon édes otthon jövő decembertől látható a Disney+-on.