Parádés stábbal jön Jim Jarmusch zombi vígjátéka

Jim Jarmusch új filmet forgat – méghozzá egy zombis vígjátékot, amely előreláthatólag jövőre kerül majd a mozikba. Ha a derült égből villámcsapásként érkező hír nem elég izgalmas, akkor nyugodtan várd ki a folytatást, ugyanis a rendező kitett magáért, hogy egy igen impozáns kis stáblistát hozzon össze.

A The Dead Don’t Die forgatása már javában zajlik, és a nemrég a Daily Mail-en megjelent fotók tanulsága szerint igen komoly nevekkel. Arról ne is beszéljünk, hogy Bill Murray egyenesen egy interjúban vallotta be, hogy szerepelni fog a filmben Rosie Perezzel és Daniel Craiggel karöltve.

A film a Focus Features közreműködésével készül, akik – miután jó sok információ kiszivárgott a készülő produkcióról – hivatalos közleményben erősítették meg a dolgot, ahogy a szereplők neveit is. Eszerint Jarmusch Murray mellett Adam Driverrel, Chloë Sevignyvel, Austin Butlerrel, Selena Gomezzel, Tilda Swintonnal és Steve Buscemivel forgat.

Ahhoz képest, hogy eddig nagyjából semmit sem lehetett tudni a filmről, most a Jarmusch-rajongók majd rághatják a kefét, hogy mikor lesz kész a film.

Murray szerint a forgatókönyv parádés – és azt is elmondta, hogy nem, ő nem zombi lesz. Alig várjuk, hogy kiderüljön.